Retail project, UK

1
/
6
No items found.
1
/
6

A global fashion brand renovated its flagship store in London in 2021. Light Cognitive was invited to design and build a large, custom sized light element to give the ceiling the appearance of the sky. A new U-shaped sky design was developed to complement the existing architecture of the store, and the light fields were optimized to this shape to create a natural appearance.

In spite of the U shape, needed for the structure of the space, the sky installation above the staircase feels limitless and continuous. In fashion, it is important to maintain realistic and natural color rendition of materials, and this can be achieved with Light Cognitive’s advanced natural light technology. Here, it was equally important to think about customer experience, and to integrate an interesting architectural light element to create a unique ambiance that expresses the brand.

MORE Cases
Reach out – let’s get your bespoke light experience started.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Privacy policy